Ontwerp je eigen informatiebord met de vernieuwde SignEditorâ„¢

Zelf je eigen informatiebord ontwerpen is nog eenvoudiger geworden

De TrafficSupply SignEditorâ„¢ is een door ons zelf ontwikkelde module die het mogelijk maakt online je eigen verkeers-, tekst- en informatieborden te ontwerpen binnen het kader van geldende regels. Met de nieuwe SignEditorâ„¢ is het nog eenvoudig geworden om zelf je informatiebord te ontwerpen en zo een eigen identiteit te geven aan je terrein.


Ontwerpen binnen geldende regels

Je kunt je ontwerp starten met een blanco ontwerp of een basismodel kiezen en dat ombouwen tot jouw ideale informatiebord. Een aantal dingen staan vast, zoals de te kiezen basiskleuren voor het bord, het lettertype en de verschillende pictogrammen. Dit bevordert de herkenbaarheid van het bord, mensen weten direct wat er met een bepaald pictogram bedoeld wordt en dat bevordert de doorstroom en verkeersveiligheid.

Je logo of naam op je informatiebord

Een parkeer- of routebord met logo of beeldmerk op je eigen terrein, dat is een mooie aanvulling op de huisstijl. We kennen allemaal de uitingen die aan het pand of buiten het pand aangeven welk bedrijf er gevestigd is. Maar hoe maak je duidelijk wat de routing op een parkeerterrein is en waar je bezoekers kunnen parkeren? Met gepersonaliseerde parkeerborden voorzien van logo of naam is dat in een oogopslag duidelijk.


Bekijk de video

Zelf aan de slag?
Ga naar TrafficSupply SignEditor en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf je eigen informatiebord te ontwerpen. Toch een vraag of hulp nodig? Bel ons dan gerust 038-79 200 70.

Ontwerp zelf, plaats je bestelling en wij maken er een duurzaam reflecterend aluminium informatiebord van. Wij produceren gepersonaliseerde informatieborden al vanaf 1 stuk binnen een zeer korte levertijd.


www.trafficsupply.nl | Hattem | tel: +31 (0)38 79 200 70